Tlf: 51 511 511

Reparation på 30 minutter

Hos PhoneService er kvalitet, hurtighed og professionalisme tre nøgleord der tilhører de reparationer vi udfører. Vi ved hvor svært det er at undvære sin telefon I lang tid, derfor prioriterer vi at klare reparationen så hurtigt som muligt. Størstedelen af reparationerne vil være færdige inden for 30 minutter – hvis det tager længere tid, vil du blive oplyst herom.
Hos os får du markedets bedste pris og kvalitet. Når du afleverer din telefon hos PhoneService er den I trygge hænder. Vi gør brug af ESD (Electrostatic Discharge) sikrede værksteder. Denne teknologi sørger for at din telefon ikke kortslutter under reparation. Efter montering af din reservedel, gennemtester vi din telefon for fejl inden du får den tilbage.

24 måneders garanti

Reparationerne i PhoneService er kvalitetsreparationer – reparationer hvor du som kunde ikke skal være nervøs for om du får en telefon tilbage der allerede er halvt i stykker. Vi bruger original kvalitet hvilket også betyder at vi yder 24 måneders garanti på den reparation vi udfører.
Vi yder service og support til både private, erhverv samt offentlige instanser i hele landet. Inden du får din telefon repareret vil vi altid komme med et uforpligtende tilbud. Alt dette er for din skyld som kunde – du kan trygt få din reparation udført hos vores professionelle team i henholdsvis København, Odense, Kolding, og Slagelse.

En kop mens du venter

Alle vores værksteder er indrettet således at det er muligt for du som kunde at tage en pause fra den stressede hverdag under reparationen såfremt du ønsker det. Vi stiller en behagelig stol, en varm kop kaffe, en varm kop te og et magasin til rådighed så du kan fordrive tiden imens.
Du er mere end velkommen til at stille spørgsmål mens vi reparerer, vi deler med glæder ud af vores viden og erfaring – også hvis det bare handler om vind og vejr. Hvis du er i tvivl om noget skal du også bare spørge løs!

Hvad kan vi?

Hos PhoneService er vi specialister i reparation af iPhone, smartphone og tablets. Derudover, opererer vi som de eneste i Danmark en Samsung Service Point, hvor vi reparerer alle Samsung produkter inden og uden for garanti. Vi udbedrer alle skader og udfører alle reparationer in-house, og du slipper derfor for den lange ventetid. Vi reparerer alt fra knuste glas, sløve knapper til døde batterier. Skulle du være i tvivl om din situation, og hvilken iPhone eller smartphone reparation, du har behov for, skal du blot kontakte os enten pr. telefon, mail eller via kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at udføre en typisk reparation på under 30-45 minutter, hvis du kommer forbi og afleverer den på vores værksted. Vi er fordelsværksted for forsikringsselskaber, og har lokationer på de mest attraktive beliggenheder i Danmark.

Det, der adskiller os fra andre firmaer i samme branche, er kvaliteten af den reparation du får udført, samt vores mange års ekpertise inden for området, eftersom vi har været med helt fra den første Smartphone blev udgivet. Vores reparationstider er hurtige og effektive, og vores service er altid i top. Vi tilbyder reparation af iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6S, iPhone 6S plus, iPad, iPad Air og iPad mini. Endvidere reparerer vi også Samsung, LG, Nokia, Sony og Huawei.

Hvis du vælger at fremsende din iPhone eller smartphone til os, er reparationstiden ca. 24 timer, eftersom forsendelsen tager en arbejdsdag. Herefter sender vi din iPhone tilbage til dig som forsikret pakke med et forsendelsesnummer, så du kan følge din pakke via Track and Trace. Vi sender til hele landet.